Op een geweldige locatie direct aan de jachthaven van Kamperland wordt Residence Marina Kamperland gerealiseerd; een modern appartementencomplex met luxe recreatieappartementen met een geweldig uitzicht over de prachtige jachthaven aan het Veerse meer. De combinatie van de locatie aan de haven, het Veerse meer en het Noordzeestrand maakt Residence Marina Kamperland uniek. 

Momenteel is de bouw van het project in volle gang. Ruiterplaat Vakanties zal na de oplevering enkele appartementen gaan verhuren, zodat u hier kunt genieten van een heerlijke vakantie aan het Veerse Meer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Residence Marina Kamperland. 

 
 

DE HAVEN VAN KAMPERLAND

EEN LEVENDIGE LOCATIE

In Kamperland, een dynamisch klein dorpje, direct gelegen aan het Veerse Meer tegenover het schilderachtige stadje Veere, is de oude landbouwhaven omgebouwd tot een moderne, goed beveiligde en van alle faciliteiten voorziene jachthaven met 160 ligplaatsen. De haven beschikt over een geïsoleerde en verwarmde winterstalling en een 40 ton botenlift. De jachthaven bevindt zich in de kern van het dorp, op loopafstand van de vele winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes en 2 grote supermarkten.

ERVAAR DE VRIJHEID VAN HET VEERSE MEER

2030 HECTARE AAN NATUUR

In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Gezellige plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn zeker een bezoekje waard. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

Haven van Kamperland
Marina Kamperland
Vakantiehuis Veerse Meer