Ruiterplaat Vakanties
Private holiday homes in zeeland

Holiday home Zeeland private

Private holiday homes

Ruiterplaat Vakanties has the largest selection of private holiday homes in Noord-Beveland in Zeeland. Each house is unique so we can always offer you the perfect holiday home. For example, we have holiday homes with private dock, overlooking Veerse Meer and within walking distance of the Banjaardstrand. The personal touch of the owner of the private holiday homes always creates a cosy and homely atmosphere. Experience it for yourself and see our offer below.

 

Original houses in the most beautiful places

Our holiday homes are mostly situated on small-scale holiday parks on or near the water. The houses in our offer are privately owned by private owners. We do not offer a mass-produced house, but original houses for every taste and budget. For example, you can choose a simple but cosy home in the middle of nature or, for example, a luxury home on the water with all possible comfort.

Een bijzondere vakantie in Zeeland

Zeeland is hip, op een eigen en ongedwongen manier. Zeeland is echt! In Zeeland kun je heerlijk tot rust komen en je vrij bewegen. Dat lijkt erg vanzelfsprekend, maar het is heel bijzonder. De verbinding met de zee, het water en de wind heeft het karakter van Noord-Beveland, het kleinste eiland van de provincie Zeeland, bepaald. De weerbarstige elementen vormen de contouren van dit unieke landschap: de Oosterschelde met schoon water en prachtige stranden, de aangrenzende natuurgebieden, de rustige, kilometerslange Noordzeestranden en het dynamische watersportparadijs, het Veerse Meer. De omliggende steden en dorpen hebben hun eigen karakter. Hier valt altijd wat te ontdekken. Op slechts een uur rijden van grote steden als Rotterdam en Den Haag en twee uur rijden van het Duitse Ruhrgebied, is er een heel bijzonder gebied waar u kunt ontspannen en ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. 

Uw hond is welkom in een particulier vakantiehuis

In veel vakantiewoningen zijn honden van harte welkom. Het is natuurlijk heerlijk om uw hond mee te kunnen als u een vakantiehuis wilt huren op een van de vakantieparken van Ruiterplaat Vakanties. Uw hond komt aan beweging niets te kort. U kunt mooie wandelingen maken op het Banjaardstrand dat bijvoorbeeld op loopafstand ligt van park De Groote Duynen en op nog geen 10 minuten rijden van vakantiepark De Schotsman. Het Banjaardstrand is niet het enige strand op Noord-Beveland. Let wel even op: er zijn een aantal hondvriendelijke stranden waar bepaalde aanlijnregels gelden. Maar er is meer water in de omgeving van onze recreatieparken. Vakantiepark De Veerse Muze ligt aan het Veerse Meer waar ook vakantiepark Ruiterplaat aan ligt. 

Een vakantiehuis huren van een particulier voor alle gezelschappen

Een vakantiehuis van een particulier kunt u huren vanaf 2 personen. De meeste vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 4 personen. U kunt lekker met uw gezin vakantie komen vieren op een van onze vakantieparken. Ook voor iets grotere gezelschappen is het aanbod particuliere vakantiehuizen groot. Zo kunt u bijvoorbeeld een vakantiehuis huren voor 6 personen. Maar het huren van een vakantiehuis voor 8 personen is natuurlijk ook mogelijk. Binnen ons aanbod particuliere vakantiewoningen hebben we zelfs vakantiehuizen voor gezelschappen vanaf 12 personen.  

Bekijk de mogelijkheden via ons Zoek & Boek systeem en verfijn uw zoekopdracht naar wens! Een particulier vakantiehuis huren op een van onze recreatieparken heeft u binnen enkele klikken geregeld! 

Vragen over het huren van een vakantiehuis van een particulier?

Heeft u vragen over het huren van een vakantiehuis van een particulier of wilt u meer informatie over een van de recreatieparken waar onze vakantiewoningen op gevestigd zijn? Neem dan contact op met één van de medewerkers van Ruiterplaat Vakantiewoningen. Dit kan telefonisch, per e-mail of door middel van het contactformulier op onze contactpagina.