Autumn holiday in Zeeland

Stay during the autumn holiday in a luxury holiday from Ruiterplaat Vakanties and enjoy long beach walks, hot chocolate at the beach bar or a nice walk in the woods. Our luxury holiday homes are located directly on the North Sea beach, a stone's throw from Lake Veerse and surrounded by the beautiful Zeeland nature. The luxury holiday homes often have a (gas) fireplace, where you can warm up with a good glass of wine and a private sauna where you experience the ultimate feeling of wellness. View our extensive range and book your luxury holiday home for the autumn holidays.

  • Autumn holiday 2022: October 22 to October 30 
 

Herfstvakantie in Zeeland: leuke uitjes en activiteiten

Een weekend of midweek weg in de herfstvakantie in Zeeland betekent genoeg te beleven voor jong en oud. Tijdens de herfstvakantie in Zeeland heeft u een ruime keuze uit buiten- en binnenactiviteiten. Dit is een fijne gedachte met het onzekere weer in Nederland. Is het een mooie, zonnige herfstdag? Trek er dan te voet of op de fiets opuit en volg één van de fietsroutes die u leidt door het veelzijdige Zeeuwse landschap. Rijd langs het Veerse meer, door de Zeeuwse polders en maak een stop in één van de pittoreske dorpjes die Zeeland rijk is. Maar ook als het weer tijdens uw herfstvakantie in Zeeland een dag tegenzit, zijn er volop binnenactiviteiten! Neem een duik in het subtropisch zwembad van Roompot Beach Resort, laat de kinderen ravotten in de indoor speeltuin of breng een bezoek aan één van de vele musea in Zeeland. Trek uzelf daarna gezellig terug in uw vakantiehuis met open haard voor een goed gesprek of een gezellig spelletje. 

 

Top 5 uitjes in de herfstvakantie in Zeeland

  • Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs van Roompot Beach Resort
  • Een dag shoppen in de winkelsteden Middelburg of Goes
  • Leer alles over het water in Deltapark Neetlje Jans
  • Klimmen en klauteren in speelboerderij 't Klokuus 
  • Een bezoek aan één van de vele musea in Zeeland
 

Huisje huren in de herfstvakantie in Zeeland

Een weekend of midweek weg reserveren in de herfstvakantie in Zeeland? Huur een huisje voor 4 tot 12 personen bij Ruiterplaat Vakanties. De vakantiehuizen zijn sfeervol en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo heeft u altijd een comfortabel zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en een zonnige tuin of terras met veel privacy. De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties hebben een unieke ligging aan het water en enkele hebben zelf een direct uitzicht over het Veerse meer. Tot slot heeft u altijd de beschikking over gratis wifi, wanneer u een huisje huurt in de herfstvakantie in Zeeland. 

Boek hier uw herfstvakantie in Zeeland